Energi i by og bolig - Danmark for målene

Fredag d. 23. august 2019 - 14.00 - 18.00
Sted: Søndertorv

Vejle får besøg af karavanen med FN'S 17 verdensmål!

Global Goals Tour handler om at fremme FN's verdensmål i danske byer. Og det sammen med dig og alle andre gode kræfter i byen. Vi besøger hver by seks gange.
Når vi kommer rundt i sommeren 2019, er det hver gang med et nyt tema og nye aktiviteter, som tager udgangspunkt i ét af verdens 17 verdensmål.
For at gøre FN's verdensmål nærværende kombinerer vi hvert gang ét verdensmål med ét undertema. Et eksempel: Det første verdensmål på turen er verdensmål 3, om Sundhed & Trivsel. Dette verdensmål kombinerer vi med "Cyklen".
Det er med udgangspunkt i verdensmål 3 og cyklen, at vi ønsker at formidle alt det gode cyklen kan bruges til, når det handler om sundhed. Og det både i din by, i Danmark og verden som helhed.

Søren Dahl - 23. august på Søndertorv
Søren Dahl er en legendarisk radiovært, der i 16 år har været i æteren hver uge med radio-talkshowet; Cafe Hack/Dahl på Hack. Derudover har Søren haft en aktiv karriere som komiker, foredragsholder, forfatter, musiker m.m. Han var i flere år medlem af den populære trio ”De Nattergale”. Søren er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Når Danmark for Målene kommer landet rundt til sommer med temaet ”Energi i By og Bolig” kommer Søren Dahl ud og laver en Cafe Hack-session i hver by med en af byens egne relevante politikere/beslutningstagere.

Se oversigten over temadage i Vejle her

Dette arrangement indgår i programmet for