Jazz i gågaden

Lørdag d. 31. august 2019 - Kl. 11 - 15
Sted: Rådhustorvet og Vestergade

Kom og vær med når City Vejle inviterer til jazz i gågaden lørdag d. 31. august kl. 11-15 på Rådhustorvet og i Vestergade. 

Vejle får besøg af 4 skønne jazzbands som sørger for liv og stemning i Vejles hyggelige gågade. Udover skønne jazzrytmer, er der mulighed for at købe lækre grillpølser, fadøl, vin og vand. Læs mere i facebookbegivenheden :-)

City Vejle præsenterer stolt programmet

Rådhustorvet

Kl. 11-13
Baggårdspumaerne
De fem erfarne Baggårdspumaer favner over et bredt repertoire med numre fra 50érne og frem til 80érne – gerne med et hint af Otto Brandenburg. Derudover kan de bryste sig af at have spillet på de store danske musikscener bl.a. Aarhus Jazz Festival, Jelling Musikfestival og Samsø Festival.
Du kan lytte til Baggårdspumaerne her

Kl. 13-15
River Jazz & Blues Band
En velrystet cocktail af jazz, blues og latin serveret med jysk lune! Bandet har spillet på de danske musikscener i 45 år, og har med sin særlige spillestil nydt stor succes i både ind- og -udland.
Lyt til River Jazz & Blues Band her

Vestergade

Kl. 11-13
McQueen/Bøttern/Mathiasen
De klassiske amerikanske musical melodier og tekster fremføres og fortolkes på skønneste vis af Sofie McQueen i front mens Mathias Bøttern og Emil Mathiasen på henholdsvis guitar og kontrabas, bakker op og sørger for at musikken svinger og gynger, så fødderne ikke kan være stille.

Kl. 13-15
Jazzmood
De Vejlensiske Jazzmood spiller swingende, livlig jazzmusik med et repertoire, der spænder fra jazzstandards, traditionelle numre og swingmusik.

GRATIS ENTRÉ

City Vejles medlemmer BRYG Coffee House, VinMedKant, Vinoble, Føtex Nørregade og Café 14-01 står for forplejning som kan købes ved de 2 spillesteder.

Dette arrangement indgår i programmet for