Ladies Night - Open by Night

Fredag d. 29. marts 2019 - Kl. 10 - 22
Sted: Midtbyen

Ladies Night - Open by Night / Åbent til kl. 22.00

Fredag d. 29. marts byder City Vejle velkommen til årets Ladies Night hvor foråret skydes igang. Byens butikker har åbent kl. 10.00 til 22.00.

Ladies Night kommer til at byde på masser af forårsinspiration. De nye kollektioner er netop landet, vores butikker står toptrimmede og bugner af lækre varer og forårsnyheder. I år vil City Vejles medlemsbutikker byde jer velkommen på den røde løber og butikspersonalet er klar til at forkæle, hjælpe, give råd og vejledning så garderoben, hjemmet, børnene og manden kommer til at stå knivskarpt til forårs sæsonen. Så ladies - vi ses i Vejle midtby fredag d. 29/3!

Foruden muligheden for at gøre et forårskup er der en masse aktiviteter for piger, kvinder og damer, som gør denne aften til en oplevelse og et besøg værd i sig selv. 

For at minimere mændenes utålmodighed anbefaler vi et hav af parkeringspladser til dem rundt omkring i byen - bl.a. i nogle af City Vejles medlemscafeer, -barer og -restauranter.

 

Som lidt ekstra krydderi denne aften kan du opleve de spektakulære levende statuer - som ofte ses i syden bl.a. på Ramblaen i Barcelona. 5 af disse smukke væsner kommer til Vejle, klar til at forundre med denne smukke kunstform. Det hele sluttes af med et finaleshow på Rådhustorvet kl. 20.30, hvor canadieren Mike leverer et fantastisk street show.

Husk dit kamera!