Natur og grøn omlægning - Danmark for målene

Fredag d. 13. september 2019 - 14.00 - 18.00
Sted: Nørretorv

Vejle får besøg af karavanen med FN'S 17 verdensmål!

Global Goals Tour handler om at fremme FN's verdensmål i danske byer. Og det sammen med dig og alle andre gode kræfter i byen. Vi besøger hver by seks gange.
Når vi kommer rundt i sommeren 2019, er det hver gang med et nyt tema og nye aktiviteter, som tager udgangspunkt i ét af verdens 17 verdensmål.
For at gøre FN's verdensmål nærværende kombinerer vi hvert gang ét verdensmål med ét undertema. Et eksempel: Det første verdensmål på turen er verdensmål 3, om Sundhed & Trivsel. Dette verdensmål kombinerer vi med "Cyklen".
Det er med udgangspunkt i verdensmål 3 og cyklen, at vi ønsker at formidle alt det gode cyklen kan bruges til, når det handler om sundhed. Og det både i din by, i Danmark og verden som helhed.

Mikael Jarnvig - 13. september på Nørretorv
Mikael Jarnvig er dansk meteorolog, TV-vært, foredragsholder og klimaekspert.

Mikael blev uddannet meteorolog fra Danmarks Meteorologiske Institut i 1976. Han har i mere end 30 år præsenteret vejret på bl.a. TV2 og Danmarks Radio. Derudover er han en populær foredragsholder, samt protektor og ambassadør for flere nødhjælpsorganisationer.

Alle 48 byer får besøg af enten Mikael Jarnvig eller hans tidligere kollega, Jesper Theilgaard, når vi kommer rundt med temaet ”Natur og Grøn Omlægning”.

Se oversigten over temadage i Vejle her