Om os

City Vejle er én af Danmarks største cityforeninger. Vi forener byens kædebutikker, specialbutikker og centre i et stærkt fællesskab. Cityforeningen er en uafhængig organisation baseret på medlemskontingenter.

Danmarks bedste handelsby 2018-2020
Vejle er kåret til Danmarks bedste handelsby. Med kommunikation, pr, markedsføring og events skaber City Vejle et stærkt fundament for byens detailhandel. Samtidig fungerer vi som detailhandlens samlede stemme over for myndigheder, kommune og andre samarbejdspartnere.

Danmarks flotteste handelsby 2020-2022
Vejle er kåret til Danmarks flotteste handelsby. 

City Vejle i Erhvervenes Hus
Vi bor i Erhvervenes Hus på Banegårdspladsen i Vejle. På citykontoret kan du træffe Citychef Andreas Kiis Antonsen, som du kan kontakte på andreas@cityvejle.dk, Cecilie Sørensen som kan træffes på cecilie@cityvejle.dk , samt Mette Vinge, som kan kontaktes på mette@cityvejle.dk.

Bag dem er City Vejles bestyrelse med ni bestyrelsesmedlemmer, som repræsenterer detailhandlen og erhvervslivet bredt.

Bike Friends Vejle
Bike Friends Vejle er et netværk af virksomheder på tværs af Vejle og omegn, der gør noget ekstra for dig som cykelgæst. City Vejle er med i Bike Friends Vejle, og det betyder, at vi i vores åbningstider sørger for at du er sikret godt cykelværtskab og en tryg rejse videre på din cykeltur. Hos os er du garanteret de vigtigste fornødenheder som cykelpumpe, lappegrej, mulighed for at ”tanke” eller købe drikkevand, få et cykelkort og adgang til toilet – eller viden om, hvor du finder det nærmeste toilet.