Gavekort

Skab glæde – køb et City Vejle Gavekort. Gavekortet kan bruges hos langt de fleste medlemmer af City Vejle. Gavekortet er simpelt at bruge, da betalingen sker via medlemmernes dankortterminal. Kortet kan rumme beløb fra 100 kr. til 3.000 kr. og samme gavekort kan bruges til køb i flere butikker. Med gavekortet følger en flot gaveæske. Gavekortet er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen.

OBS: Det er ikke muligt at købe gavekort gennem webshoppen i ugerne 30 og 31 (21. juli-7. august), da vi holder sommerferielukket. Vi henviser til butikkerne på listen nedenfor.

Her kan du købe City Vejle Gavekort:

Føtex gågaden

Føtex havnen

Kvickly i Bryggen

Tøjeksperten i Vestergade

Sport 24 i Torvegade

Rysz & Co. i Søndergade

Bilka i Vejle
Ved køb af gavekort tillægges et gebyr på 10 kr. pr. stk.

Se her en liste over de medlemsbutikker som modtager City Vejle gavekort.

Du kan naturligvis også køb her i vores webshop. Salg i webshoppen administreres af City Vejle, Banegårdspladsen 6.
Vi sælger også gavekort til erhverv og via EAN. For yderligere info: info@cityvejle, tlf. 75 83 35 44.

Klik her og tjek saldoen på dit City Vejle Gavekort.

Leveringsbetingelser
Gavekortet leveres i løbet af 4-5 hverdage via Post Nord, såfremt der ikke i bestillingen specifikt er anmodet om en senere leveringsdato. Post Nord tømmer forsendelse onsdage og lørdage og iflg. Post Nord kan det tage op til 13 dage. Der er ingen forsendelser på lørdage, søndage og helligdage fra City Vejle kontoret.

OBS: Det er ikke muligt at købe gavekort gennem webshoppen i ugerne 30 og 31 (21. juli-7. august), da vi holder sommerferielukket. Vi henviser til butikkerne på listen ovenfor, da disse butikker sælger gavekortene i de to omtalte uger. 

Viser alle 63 resultater