Gå på opdagelse i shoppinglivet i Vejle

Et latinerkvarter

Fra gammel tid er det beskrivelsen af området omkring et universitet, hvor de latinkyndige studenter dominerede gadebilledet, men brugen af latin er gået forholdsvis meget tilbage. Også i Vejle.

I Vejle findes en lang række spændende special butikker

Vejle er noget helt specielt og ligeledes er vores gågade. Gågaden rummer et spændende butiksmix samt hyggelige byrum som vi alle nyder stor glæde af.

Bryggen – et skulpturelt shoppingcenter

Mod vest er Bryggen placeret – det bynære shoppingcenter har sin egen skæve og skulpturelle geometri – som en stor smuk prisme med et industrielt look – og det hele er skabt i glas, beton og hulmønstret cortenstål i et arkitektonisk samarbejde mellem 3XN og Schmidt Hammer Lassen.

Helt særlig placering på Danmarks gastronomiske landkort

Med Michelin-stjerner hos både Restaurant Lyst og MeMu, er toppen dækket godt ind i Vejle, men udvalget, både økonomisk og smagsmæssigt, er bredt, så der er med garanti noget for enhver smag – uanset om du er til gourmet, bøffer, pizzaer, caféburger, tapas, bøfsandwich, eller noget helt andet.

Det er også derfor, Vejle har placeret sig på Danmarks gastronomiske landkort.

Vejles gågade er en af Danmarks længste

En lille kilometer med et stort og bredt butiksudvalg, belagt med store granitfliser, og så har du beskrivelsen af Vejles gågade, som er smukt pakket ind med Nørretorv og Søndertorv som sløjfer.

Gå på opdagelse i shopping og hygge, visuelle skulptur- og lysoplevelser, gamle torve og spændende sidegader

Gågaden

Mandag - torsdag kl. 10.00-17.30
Fredag kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-15.00

Bryggen

Mandag - fredag kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-16.00
Søndag kl. 10.00-16.00

Latinerkvarteret

Mandag - torsdag kl. 10.00-17.30
Fredag kl. 10.00-19.00
Lørdag kl. 10.00-15.00