744-DSC_1594.jpg

Gastronomi

Niels Lillelund er én af landets mest anerkendte vin- og madanmelder, så han ved, hvad han taler om – også når snakken falder på Vejles gastronomiske scene.

- Vejle har de seneste år placeret sig på det gastronomiske landkort først og fremmest med Restaurant Lyst, der er en rejse værd – og Fjordenhus’ enestående arkitektur gør kun oplevelsen endnu større, mener Niels Lillelund.

59-DSC_4554.jpg

Han understreger, at flere spisesteder i Vejle er en rejse værd, ingen nævnt, ingen glemt, som han siger, men hans erfaring er, at én toprestaurant trækker andre steder med op.

Vejles placering midt i landet er ifølge Niels Lillelund ligeledes et ekstra plus, men ellers må man ikke kimse ad, at der skal penge til – og der er penge i byen.
- Det er frygtelig prosaisk, men sådan er det – og det er da opmuntrende, at nogen gider sætte noget i gang på Vejles gastronomiske scene, for sådan er det ikke i alle byer, slår Niels Lillelund fast.

Cv Gastronomi

Med Michelin-stjerner hos både Restaurant Lyst og MeMu, er toppen dækket godt ind i Vejle, men udvalget, både økonomisk og smagsmæssigt, er bredt, så der er med garanti noget for enhver smag – uanset om du er til gourmet, bøffer, pizzaer, caféburger, tapas, bøfsandwich, eller noget helt andet.

Det er også derfor, Vejle har placeret sig på Danmarks gastronomiske landkort.

Gastronomi i Vejle