Auktionshuset.com Vejle

 Velkommen til Auktionshuset.com A/S

 
Et landsdækkende auktionshus for både private og professionelle købere og sælgere.
 
Gennem vores auktionsplatform, auktionshuset.com åbner vi for en verden af fantastiske varer, herunder kunst, møbler, antikviteter, smykker og ure, der forbinder passionerede samlere, entusiastiske købere og ivrige sælgere.
 
Med syv strategisk placerede auktionshuse i hhv. Hørsholm, København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg, bringer vi auktionsoplevelsen tættere på kunderne. Drevet af glæden ved den gode historie og tingenes skønhed står vores dedikerede eksperter klar til at vurdere og præsentere et utal af unikke genstande hver eneste dag.
 
Auktionshusets historie
Det veletablerede selvstændige danske auktionshus, Auktionshuset i Hørsholm, blev etableret i 1993 i Hillerød af Ole Steen Christensen. Efter få år flyttede auktionerne til Christianshus i Hørsholm, og i 2013 til egne nybyggede lokaler i Ved Klædebo i Hørsholm.
 
Hvad der begyndte som fysiske hammerslagsauktioner har med tiden udviklet sig til en moderne online auktionsoplevelse. Vi har dog holdt fast i traditionerne med fire årlige fysiske hammerslagsauktioner i Hørsholm med udvalgt kunst og design.
 
Ejerforhold
Efter at have været aktionær siden 2015 overtog erhvervsmanden Ib Henrik Rønje i 2022 selskabet 100%.
Med Auktionshuset i Hørsholm som udgangspunkt, udvidede han i august 2023 forretningen ved at købe aktiviteterne fra det konkursramte Lauritz.com – og samlede således de i alt 7 auktionshuse i selskabet Auktionshuset.com A/S.


Velkommen til Auktionshuset.com A/S, hvor historierne lever og tradition og fornyelse går hånd i hånd.  

Auktionshuset3 Auktionshuset2 Aktionshuset Autktionshuset1