Basic & More

Om Basic & More

Spildvarer & overflod

Basic & More er grundlagt med det formål at gøre en forskel og tage medansvar for den overflod af producerede varer, der er omkring os. Vi er ikke helte, men vi bestræber os på at være gode mod miljøet samtidig med at vi jagter den gode handel.

Vi gør vores allerbedste, og vi gør os umage! 

Overproduktion, udgåede varer, fejlemballage og deslige – vi sælger varer, der ellers går til spilde. Vi køber varerne billigt og sælger dem billigt. Særligt har vi fokus på isenkram, bolig og interiør. Vi har kun få faste varer på hylderne, fordi vi hver dag køber varer til gode priser hjem til dig, og dermed er der nye varer i butikken hver uge. Størstedelen af vores sortiment er hjemkøbte ”spildvarer,” og en stor del af disse varer er originale mærkevarer.

De resterende varer er vores egen produktion – det særlige ekstra til hjemmet – med fokus på at levere en god kvalitet til en ekstra skarp pris.

 

Ansvarlighed
Basic & More er ikke et bæredygtigt retail koncept i traditionel forstand, men vi gør alt hvad vi kan for at tage ansvar! Vi anerkender, at vi køber originale mærkevarer fra underleverandører, og dermed sikrer vi samtidig at produkterne ikke ender med destruktion, som vi mener er uansvarligt. Vi fokuserer på at være den bedste og mest ansvarlige version af os selv. Ærligt talt! Og vi har forpligtet os til at tage gode valg og minimere miljømæssig indvirkning.  

Vi anvender primært papir- og stofposer, så vidt muligt, fremstillet af genbrugs- eller overskudsmaterialer. Vi arbejder løbende på at nedbringe, forbedre og udvikle nye løsninger på vores emballage og mærkning. Disse vil nogle gange være små og usynlige ændringer, men med potentialet til at gøre en stor forskel. 

Vi yder 6 mdr. garanti og 18 mdr. reklamationsret jf. købeloven.
Kundens kvittering fungerer som garantibevis. 


- en god handel, der gør en forskel

Basic Basic7 Basic6 Basic2