Fango

Fango er et bureau, der med en praktisk tilgang skaber aktiviteter som promoverer dit produkt. Vi aktiverer mennesker, skaber liv og flytter præferencer.

Ved at arbejde på tre planer; behov til idé, idé til plan og plan til virkelighed, sikrer vi kvalitet og gennemarbejdede aktiviteter.

Ved Fango, har vi et ønske om at skabe liv og synlighed i de omgivelser, som vi alle er en del af i hverdagen. Her har vi især specialiseret os i ophængning i luften og dermed aktivering af det offentlige rum og de mennesker der er en del af det. Vi aktiverer torve, pladser, gader mm., ved at skabe rum der rører ved følelser – altid tilpasset til den enkelte placering.

Ophængning af pynt og lys i luften og aktive rum på torve og pladser, giver liv i byen, skaber omtale og tiltrækker og aktiverer lokale.

Fango har desuden mulighed for at opbevare, vedligeholde og håndtere materialer mellem projekter. Her sørger vi også for at ombygge og genbruge effekter, materialer og/eller installationer. Alt sammen til fordel for kunden. Det giver samtidigt muligheder for at nytænke materialer til senere brug.

337-DSC_5610.jpg 338-DSC_5612.jpg 342-DSC_5618.jpg