Vejle Amts Folkeblad

Vejle Amts Folkeblad giver løbende sine læsere og brugere overblikket over de nyheder og historier, der optager dem og præger deres liv. Det sker både gennem den trykte avis, nyhedssitet og de fem ugeaviser Ugeavisen Vejle, Egtved Posten, Give Avis, Jelling Ugeavis og Trekantens Folkeblad, som dækker de begivenheder og beslutninger, der har indvirkning på områder som byudvikling, erhverv, navne, kultur, bolig og livsstil, biler og debat.

Avisen udkommer således hele tiden med nyheder og historier, der geografisk dækker både Vejle, Billund, Brande, Børkop, Egtved, Give, Jelling og Hedensted. Sidstnævnte dækkes også af Horsens Folkeblad.

Abonnementsavisen Vejle Amts Folkeblad og de gratis ugeaviser udkommer ikke kun på print. Indholdet findes også online på deres respektive hjemmesider, hvor der løbende udkommer hundredvis af nyheder og historier, hvoraf mange kan læses gratis. Som Plus-abonnent kan man få adgang til de allerbedste digitale historier på Vejle Amts Folkeblads hjemmeside, der er endnu tættere på læserens liv og dagligdag.

I dag har Vejle Amts Folkeblad og ugeaviserne omkring 20 journalister på redaktionen, som sikrer at lokalbefolkningen er dækket ind med nyheder langt de fleste af døgnets timer 365 dage om året.

vaf perspektiv.JPG (3)