Vi søger praktikanter! 

Drømmer du om en udviklende praktik med fokus på markedsføring?

Til august 2024 og 3 måneder frem, søger vi hos City Vejle to ambitiøse praktikanter indenfor marketing. Som praktikant hos os, bliver du en del af en dynamisk cityforening, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor marketing. Du vil ligeledes også komme til at arbejde med events.

Vi søger to kreative praktikanter, der er gode til at omsætte ideer til praksis. Du skal have interesse for marketing og sociale medier, og have et ønske om at lære nyt. Derudover ligger vi vægt på, at du er engageret og udadvendt, og har mod på at udfordre dig selv og teamet, samt være med til at styrke vores tilstedeværelse på sociale medier. Erfaring indenfor markedsføring og events er en fordel, men ikke et krav.

Som praktikant hos City Vejle vil dine primære opgaver indeholde:

- kreativt content til vores forskellige platforme

- Udvikling af marketingstrategier og kampagner

- Identifikation af trends og muligheder indenfor marketing og some

- Planlægning og koordinering af markedsføring i forbindelse med vores events – både online og offline.

- Produktion af markedsføringsmateriale.

- deltage i afvikling af events

Hvem er City Vejle:

City Vejle er en cityforening, der har til formål at skabe liv og aktiviteter i Vejles bymidte. Vi arbejder tæt sammen med lokale butikker og virksomheder for at fremme Vejles unikke og livlige bykultur. Vi tilbyder en inspirerende arbejdsplads med et engageret, positivt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til skøre ideer. På kontoret vil du få 4 faste kolleger som alle står klar til at hjælpe dig gennem praktikken

Send en ansøgning:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og hvad du brænder for at arbejde med. Vær gerne kreativ og lav en video :-)

Send din ansøgning til info@cityvejle.dk

Vi sidder klar til at høre fra dig og holder løbende samtaler.